سایت تبلیغاتی اس دی سایت - SDsite

- دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP, ایزو, 22000,haccp ,

  HACCPچیست؟ مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP - استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن  - انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی  - افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان . - ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان  - تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .  - گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی  - و دهها مزیت دیگر تعاریف:  - برنامه پیش نیاز(PRP): شرایط اساسی و فعالیت هایی است که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن مواد غذایی برای مصرف انسان انجام می گیرد . - کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری ، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد . -

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام رایگان فراموشی رمز عبور
دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی مواد غذایی HACCP

دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی مواد غذایی HACCP

دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی مواد غذایی HACCP
تهران خیابان پاسداران روبروی بیمارستان لبافی نژاد

sa_vaziri@yahoo.com
۴۳۶

توضیحات

 

HACCPچیست؟

مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است

دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP

- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن 

- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی 

- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .

- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان 

- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان

- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی 

- و دهها مزیت دیگر

تعاریف

- برنامه پیش نیاز(PRP): شرایط اساسی و فعالیت هایی است که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن

مواد غذایی برای مصرف انسان انجام می گیرد .

- کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری ، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد .

- خطر مواد غذایی: عامل بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی که منجر به آلودگی غذا می شود .

شرح خدمات HACCP

- تعیین و تدوین خط مشی HACCP .

- تحت کنترل درآوردن ، یکپارچه سازی، طبقه بندی و بهینه سازی مستندات و سوابق سازمان

- برنامه ریزی تأمین منابع و مورد نیاز ازجمله نیروی انسانی ، تجهیزات و ...

- تعیین اقدامات جهت پیشگیری از بروز آلودگی متقاطع ، نظافت و بهداشت ، کنترل آفات ، بهداشت فردی

- ایجاد طرح HACCP در برگیرنده اطلاعات هریک از نقاط کنترل بحرانی شناسایی شده

- تهیه و تدوین مشخصات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی مرتبط با ایمنی مواد غذایی

- تدوین دستورالعمل شرایط انبار،چیدمان و نگهداری، زمان ماندگاری محصول و مرجوعی در انبار

- تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از انواع نمودارها ، گزارشات آماری از کلیه واحد های سازمان

- برنامه ریزی ، تهیه چک لیست ها ، اجرای و ثبت مشاهدات ممیزی و موارد عدم انطباق ممیزی

- مسئولیت انجام ، مهلت اجرا ، بررسی اقدامات بعمل آمده و اثر بخش بودن اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه

- بهبود مداوم در تمام واحدها و بخشهای سازمان

 

 

تگ



هشتگ اینستاگرام



ویکی پدیا



توییتر



آگهی های مشابه

بازدید روز

۱۷۶۳

بازدید دیروز

۲۰۱۱

بازدید ماه

۷۶۲۵۸

بازدید کل

۱۳۴۶۰۲۴۴۰

افراد آنلاین

۳۶۴

تعرفه تبلیغات

یک ستاره 200000 ریال
هر ستاره اضافه 200000 ریال
به همراه بک لینک مستقیم سایت و کلمات کلیدی مرتبط


اس دی سایت هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.